Recensies

Witsenkade Verloskundigen

Op de vraag: "wat is het meest bevallen aan de teambuilding" ontving ik deze reacties. - Verkrijgen van vernieuwde inzichten - Samenhorigheid - Openheid, veiligheid en tijd voor iedereen - Fijne sfeer - Na de sessie met het paard heb je zoveel gedachten dat je meer betekenis wilt weten, het geloof/gevoel wat er tijdens de sessie gebeurd dat wil je dan vasthouden.................... 

Pam Van Keulen 

Afgelopen voorjaar en zomer heb ik bij Thea een aantal sessies individuele paardencoaching gehad. In een woord geweldig en heel bijzonder. Met de nieuwe inzichten ga ik nu zelf aan de slag. Thea heeft en heldere manier van communiceren en samen met Vivid werden mij langzamerhand zaken duidelijk en kreeg ik bevestiging waar ik onzeker over was. Het was voor mij heel waardevol. Ik heb mijn hart verloren aan Vivid die mij in de eerste sessie letterlijk omhelsde en knuffelde met pijn in mijn hart afscheid van hem genomen.
Dank Thea voor de inzichten en mooie sessie.
Dank Luca voor de mooie foto's.
Till we meet again Pam

Eswa van Veldhuizen 

Ik heb twee keer een hele mooie sessie met Thea en Sandro mogen doen. Wat bangig en terughoudend naar paarden. Maar wat was het leerzaam en mooi. Met nieuwe inzichten kan ik er weer tegenaan. Hartelijk dank voor de fijne samenwerking!

Ciska Staal  

Hallo,Ik heb een loopbaantraject mogen volgen bij Thea.
Het heeft mij heel erg bewust gemaakt van mijzelf, hoe en waar ik in het leven sta, wat ik kan, wat mijn uitdagingen zijn en wat mijn valkuilen zijn.
Alle zintuigen werden geprikkeld en het werkte door als de sessies al afgelopen waren. De vele inzichten kwamen tijdens de sessie maar ook daarna, die we dan weer de keer erna bespraken. Ik sta nu bewuster in het leven en doe de dingen die er echt toe doen voor mij. Ik maak me niet meer druk om zaken die ik niet in de hand heb. En ja, ik had het nooit durven dromen dat ik dit zou zeggen, maar ik mis het contact met de paarden... Denk er nog vaak aan terug. Geen oordeel, maar acceptatie zoals je bent. Jij bent goed zoals je bent!! Dat is wat ze geven. Wat ze je laten voelen is onbeschrijfelijk, communiceren op een ander niveau. Zo speciaal en zo mooi. Thea en de paarden is een echte aanrader!!
Groetjes,Ciska

M. Vos  

Ik heb de sessies paardencoaching in combinatie met wandelcoaching gevolgd. Ik zag er stiekem best wel tegen op maar wat heb ik veel geleerd over mijzelf zoals grenzen aangeven, gedachten loslaten, regie nemen, en dat je mag zijn wie je bent! Ik heb 3 sessies met Vivid gehad wat ik echt heel bijzonder vond en 3 wandelsessies met Thea waarin ik hele waardevolle gesprekken heb gehad! Ik leer nog dagelijks maar door deze sessies heb ik veel inzicht in mijzelf gekregen. Nogmaals bedankt Thea!!

R.de Ruijter 

We hadden een arrangement geboekt.
In de ochtend vergaderd in De Roode Schuur, in de middag onder leiding van Thea gespiegeld met paarden. Zeer interessant wat de paarden vertellen en leuk om dit met ons team en de dieren te doen. Enerzijds leer je over jezelf en je leiderschap aspecten, anderzijds zien van de kwaliteiten van de andere teamleden. Een goed event om een team sterker te maken.
Thea heeft ons als relatief nieuw team verder geholpen met de oefeningen en haar inzichten. Een geslaagde dag, bedankt Thea

Friesland Campina  Teamactiviteit "spiegelen met paarden".

Enkele reacties:
"Direct feedback van het paard met de daarbij behorende uitleg. Werken met het "onbekende" en toch veel voor elkaar krijgen, verkrijgen van inzichten. Mooie interactie tussen mens en paard en vertaling met je werk als leidinggevende. Veel terugkoppeling naar de werksfeer. Makkelijk uit comfortzone gezet door het paard. De kracht van non-verbale communicatie ervaren. Leren vanuit een metafoor. Bewustwording van je eigen gedrag."

Joan van Vulpen

Ik heb 3 paarden coach sessies mogen doen, hoe feilloos Vivid emoties scant, was voor mij verbazingwekkend. Ik heb een heel mooi bewustwordingsproces meegemaakt waar ik heel dankbaar voor ben.

Nogmaals dank. Hartelijke groet, Joan.

Janita Karssing 

Wat een intense, bijzondere ervaring! Ennnnnn.....mijn valkuil kwam weer boven. De positiviteit, de moed en kracht waar Vivid mij op 'wees' heeft een oppepper gekregen. Naast het:" hou het vast! " van Thea merk ik nu al het verschil. Dit is/was een levensles welke ik als levensdraad wil gebruiken. Dank Vivid en dank Thea!

Jessica Kole

Van jongs af aan hadden paarden al een belangrijke rol in mijn leven. Vanaf mijn 6e tot en met mijn 18e heb ik altijd gereden. Op mijn 17e koos ik ervoor om maatschappelijk werk- en dienstverlening aan de hogeschool in Ede te studeren. 'Mensen helpen', dat was mijn doel.

Binnen mijn opleiding specialiseerde ik mij in de jeugdzorg, de aanpak van mensenhandel maar ook in talentcoaching. Coaching is echt iets van deze tijd en naar mijn idee is het ook heel breed toepasbaar op verschillende doelgroepen en individuen. Dat is voor mij een van de redenen waarom ik graag meer werkervaring wil opdoen binnen het coachen.
Coachen is voor mij de ander helpen bewust te worden van gedachten, gedrag en gevoel en het ondersteunen in het behalen van zijn/haar doelen. Hierdoor ontwikkeld men zich. De gedachten en het gedrag van mensen is iets wat mij zeer interesseert, evenals de communicatie binnen systemen.
Binnen comm2move komen zowel mijn passie voor paarden en de grote interesse in het coachen samen. Ik ben dan ook erg blij dat Thea mij de kans geeft om werkervaring op te doen binnen haar coachingbureau. Ook heb ik zelf paardencoaching mogen ervaren. Wat er tijdens zo'n sessie gebeurd is zo enorm bijzonder. Het paard werd daadwerkelijk mijn spiegel en daardoor ontstond er bij mij al heel veel bewustwording en natuurlijk ook veel stof tot nadenken. Het ging eigenlijk aan al mijn verwachting voorbij. Erg leerzaam dus!
Ik kijk er zeer naar uit om werkervaring op te doen binnen comm2move. Ik zal mij niet alleen als professional ontwikkelen maar ook zeker als individu.
Groetjes, Jessica

Tanisha van den Bosch  

Vanuit mijn opleiding Small Business and Retail Management had ik de opdracht gekregen om een workshop te organiseren voor enkele medestudenten. Ik heb daarbij gekozen voor het onderwerp 'coachen'. Via een locatie waar Thea weleens sessies heeft ben ik bij haar terecht gekomen. Ik heb haar gevraagd of zij een demonstratie wilde geven zodat mijn medestudenten paardencoaching zelf kunnen ervaren.

Thea legt goed het hoe en waarom van paardencoaching uit. Mijn medestudenten hebben niets met paarden, maar dat is absoluut geen probleem. Integendeel. Een paar studenten waren wat huiverig voor paarden, maar zij werden direct op hun gemak gesteld.

Het was erg mooi om te zien hoe verschillende studenten hun leerpunt zichtbaar zagen worden. Door de aanpak van Thea hebben zij echt nieuwe inzichten gekregen. Dat was het doel van deze workshop, bedankt daarvoor!

Terrie Eisinger 

Op uitnodiging van Thea heb ik onlangs een privésessie 'Coachen met paarden' mogen meemaken. Wat een bijzondere ervaring!
Bij de introductie vertelde Thea al dat het coachen met paarden een snelle, maar doeltreffende manier van coachen is waarmee men snel tot de kern kan komen. Puur en zuiver. Ik ben er helemaal blanco ingegaan, maar de belofte van Thea heeft zij zeer zeker waar gemaakt. Ik vond het heel bijzonder om op deze manier met mijzelf geconfronteerd te worden. De punten die omhoog kwamen waren ook zeer herkenbaar voor mij. Thea, dank voor de mooie sessie. Voor diegene die nog twijfelt... niet doen, ga het ervaren!

Sacha Krijnen 

Altijd ben ik al nieuwsgierig geweest naar wat ons als menstype drijft in het leven en hoe je permanente persoonlijke groei kan bereiken. De uitnodiging van Thea om een privésessie coaching met paarden te doen, greep ik dan ook met beide handen aan. Dat mijn zoontje mijn gedrag vaak weerspiegelt wist ik wel, maar dat een sensitief paard ook deze kwaliteit bezit en me daarmee direct laat zien én voelen wat ik in mijn gedrag doe en dus ook in het contact met anderen, is heel bijzonder. Het raakt direct de kern.
Thea, erg mooi en doeltreffend werk!

Jaap Dubbelaar 

Op uitnodiging van paardencoach Thea een privé sessie gehad. Met enige twijfel begonnen aan het onbekende maar wat mooi om te zien hoe een paard op mij reageert en mijn gedrag direct spiegelt. Doordat Thea de reactie van het paard vertaald en koppelt aan nuttige tips neem ik de ervaringen van deze dag zeker mee om daar in de dagelijkse praktijk voordeel van te hebben. Al met al een prachtige ervaring en een aanrader voor iedereen die nieuwsgierig is en ruimte ziet voor persoonlijke ontwikkeling ! Thea, bedankt en veel succes met je mooie bedrijf!

Danielle Meijer 

Wat een unieke ervaring om op deze manier met paarden in contact te zijn! De spiegeling van het paard in combinatie met de coaching van Thea geeft inzicht en duidelijkheid over je eigen houding, gedrag en manier van communiceren (individueel of in team verband). Ik vond het bijzonder leerzaam! En door de praktische aanpak van Thea is het ook nog eens heel concreet en to-the-point. Zonder aan sfeer in te boeten want gelachen hebben we ook.
Kortom, een aanrader Comm2Move!


Vragen?
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn